Fall is in the air

Een tijdje geleden lichtte ik jullie al kort in over het pakketje van Van Tilburg Online dat naar mij onderweg was, remember? Inmiddels heb ik de items binnen! Het gaat om een grijs-zwart college jasje van Maison Scotch en een groene broek van Only. Een vriend van mij is een kanjer in fotografie en zodoende trokken we er op een zonnige dag op uit om een aantal plaatjes te schieten. Zie hier het resultaat!

Credit foto's: Sander Oleana - Eye on Eye Photography

Jasje - Maison Scotch
Broek - Only
Top - Hollister
Ballerina's - Zara

Alle foto's zijn gemaakt door Sander Oleana. Samen met Rachel MorĂ³n runt hij Eye on Eye Photography. Ze maken beiden echt prachtige foto's! Meer van zijn werk zien? Neem dan zeker eens een kijkje op de facebookpagina van Eye on Eye!

Wat vinden jullie van mijn outfit? En van de foto's?