About


Wanna read the English version? Click here!

Even voorstellen: ik ben Fleur, 20 jaar oud. Ik zag voor het eerst het levenslicht op Curaçao, een prachtig eiland in de Caribische Zee waar de zon altijd schijnt. Ik heb Nederlandse nationaliteit, maar ben opgegroeid in een klein dorpje in België.

De afgelopen drie jaar woonde ik weer in Nederland, in het pittoreske Maastricht. Reden hiervoor? Mijn bachelor International Business aan Maastricht University. Deze heb ik inmiddels met succes afgerond. Het laatste jaar van mijn bachelor heb ik een half jaar in het buitenland gewoond, helemaal down under in Australië om daar aan University of Sydney te studeren. Een onvergetelijke ervaring!

Zoals het er nu naar uitziet pak ik binnenkort mijn biezen en woon ik vanaf september weer voor een half jaartje in de Spaanse hoofdstad. Daar ga ik een semester aan Universidad Carlos III de Madrid studeren. Kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!

Een zevental jaar geleden begon ik met mijn blog Girly & Geeky op Weblog.nl. In augustus 2011 kreeg Weblog.nl echter te kampen met een aantal technische problemen, waarbij mijn vorige blog volledig verloren is gegaan. Het gaat om drie jaar bloggen, dus zo'n 1000 artikels! Erg jammer, maar ach: niets aan te doen, helaas pindakaas! Sindsdien ben ik overgeschakeld naar Blogspot. Girly & Geeky heeft verschillende domeinen: www.girlyengeeky.nl voor de Nederlanders, www.girlyengeeky.be voor de Belgen en www.girlygeeky.com voor internationale bezoekers!

Vragen? Stuur me gerust een mailtje via girlyengeeky@hotmail.com!

P.S. Ik ben ook een aantal keer in de media verschenen. Benieuwd? Klik dan hier!