Broeken in "six" shades of grey

Jullie hebben ongetwijfeld al wel gehoord over het boek "Fifty shades of grey" van E.L. James. Dit nogal controversiƫle boek doet menig huisvrouw van over de hele wereld rode oortjes krijgen. Zelf ben ik er nog niet aan begonnen wegens tijdgebrek, maar mijn vriendinnen verslinden het ene boek na het andere uit de reeks. In de kerstvakantie ga ik me er dus ook maar eens aan wagen. Om een beetje verder te bouwen op het thema: ik ging bij Sans-Online op zoek naar zes broeken in "six" shades of grey...

Van links naar rechts: Object - Object - Mexx dameskleding 
Sandwich dameskleding - Esprit dameskleding - VILA

Zelf heb ik - vreemd genoeg - nog geen enkele grijze broek in mijn collectie. Zelfs niet eens een grijze jeans. Hoog tijd om eens op zoek te gaan naar een fatsoenlijk exemplaar dus, want eigenlijk is het toch wel iets wat ieder meisje standaard in haar kledingkast zou moeten hebben liggen. 

Mijn favorieten uit bovenstaande zes zijn de zilveren broek van Object en de grijze jeans met sterretjes van VILA. Beiden springen nogal snel in het oog, maar zijn daardoor juist heel erg makkelijk te combineren met een simpel zwart shirtje of losse zwarte trui. Easy!