Getest: de Colgate MaxWhite One lijn

Mijn gebit is nooit mijn sterkste punt geweest. Vandaar dat ik ook een gat in de lucht sprong toen de postbode twee weken geleden bij mij op de stoep stond met een pakketje van Colgate. Ik kreeg namelijk de kans om de Colgate MaxWhite One serie uit te proberen, die je tanden na één week al één tint witter beweert te maken. Speciaal voor jullie heb ik een before vs. after foto gemaakt, zodat jullie zelf kunnen zien hoe snel het bij mij ging...


STOP! Dit is natuurlijk niet echt waar. Ik heb gelukkig nooit zo'n rotte tanden gehad als op de before foto, maar mijn tanden zijn helaas ook nog niet zo wit als op de after foto. Toch heb ik wel het idee dat het helpt. Voorwaarde is echter wel om de procedure correct vol te houden: drie maal per dag je tanden poetsen met de speciale tandenpasta en vervolgens je mond spoelen met de mouthwash. Ik moet eerlijk toegeven dat het me niet altijd gelukt is om drie keer per dag te poetsen, dus waarschijnlijk heb ik de tools nog niet helemaal op de optimale manier benut. Dus... dat biedt nog mogelijkheden! ;)

In het perspakket zat trouwens niet alleen een tandpasta, tandenborstel en mondwater, er zat ook een hele mooie rode clutch. En verder nog wat items die het testen vergemakkelijkten, zoals een spiegel en een notitieboekje om alles bij te houden. 

Ben je nu zelf heel erg benieuwd geworden naar hoe dit bij jou uit zou pakken? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag maar liefst 8 Colgate MaxWhite One samplepakketjes weggeven! Wat moet je doen om zo'n pakket in de wacht te slepen? Heel simpel: stuur een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. Colgate met daarin je naam, leeftijd en adresgegevens. Succes!

Deelnemen kan tot en met 30 november 2012.