Black ’n gold bij Van Tilburg Online

Ik kan weer een nieuwe webshop aan mijn - al zo uitgebreide - lijstje met webshops toevoegen: Van Tilburg Online! Deze shop heeft een enorm assortiment, bestaande uit allerlei merken: Maison Scotch, Dept, Expresso, Geisha… you name it! Momenteel zijn er twee artikelen naar mij onderweg, maar ondanks dat kon ik het toch niet laten om nog een aantal mooie items op een rijtje te zetten. Et voilà! 


Alle donkere jasjes zijn van Maison Scotch. Ik vind ze zo leuk! Lekker chique, daar hou ik wel van. Het gouden jasje met pailletten is van Only. Die zou ik zelf niet zo snel naar school dragen, maar op een feestje: superleuk! De blouse met ruches is van Geisha en lijkt rechtstreeks uit de reusachtige walk-in closet van Blair Waldorf te komen. Het jurkje rechtsonder lijkt me dan weer erg leuk voor tijdens de feestdagen, met dat goud als special touch. Dat noem ik nog eens een feestelijke look!

Welk item vinden jullie het leukst?