Yummy yummy, air in my tummy

Ik zou niet zeggen dat ik een echte waterrat ben. Ik hou wel van water, daar niet van. Een beetje doelloos dobberen in de zee, een korte duik wanneer het gewoonweg té warm wordt... héérlijk! Maar baantjes trekken? Ho maar. Nee, laat mij maar lekker relaxed op het wateroppervlak drijven. In de zee gaat dat heel makkelijk, maar in het zwembad kost dat toch net wat meer moeite. Kijk mij hier maar eens strugglen in het zwembad van Desamuda Village in Bali een paar weken geleden.


Gelukkig bestaan er genoeg hulpmiddelen om zorgeloos te kunnen drijven in zoet water. Iedereen had vroeger wel zo'n standaard luchtmatras in de schuur liggen. Of eentje waar je je glas in kon zetten, super handig! Of wat dacht je van klassiekers als de krokodil en de orka? Been there done that! Het is tijd voor iets nieuws. Ik struinde het internet af op zoek naar een aantal 'voedzame' alternatieven...
Hoogst op mijn wishlist staan de rookworst en de pizzapunt. Hoe vet?! Ik zie mezelf al helemaal op dat stukje pizza pepperoni een boek verslinden, al dobberend in ons zwembad in België. Dus hopelijk zijn de weergoden eind juli een beetje goed gezind! Plus, kun je je al voorstellen hoe chill dit er op Instagram uit zou zien? GIMME GIMME GIMME!  

Ik vond ze op verschillende sites, van Amazon.com tot Hema.nl tot Fonq.nl. Erg makkelijk te vinden! Helaas zijn ze vaak niet heel erg goedkoop, dus mocht je geld willen besparen en het liever aan iets anders besteden kun je natuurlijk ook nog altijd gewoon voor een simpele twee-euro-matras van de Action gaan. Scoort hetzelfde op functionaliteit, maar ietsje lager op originaliteit en Instagram worthinessWelke vind jij het leukste?