Confessions of a pepperoni lover

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben een pepperoni lover. Ik hou van salami. Op broodjes. Op tosti's. Op pizza's. Pepperoni lovers is mijn favoriete pizza bij Pizza Hut en het feit dat de Pepperoni een van Domino's 5 dollar value deals is draagt ook niet bepaald bij aan mijn healthy lifestyle plannen. Iedereen die Fleur ook maar een beetje kent - of op z'n minst een keer pizza met mij heeft besteld - weet ervan. Vriendinnetje Iris is een beetje van hetzelfde kaliber, alleen heeft zij het pizza-fungi-syndroom in plaats van het pepperoni-syndroom waar ik zelf aan lijd. Het bewijs?

Eén ding lijkt me zeker: mijn pepperoni verslaving brengt al mijn gezonde voornemens in de war. Over een paar dagen ga ik voor een vijftal weken op vakantie naar een veel te zonovergoten bestemming, waar ik me 24/7 in een bikini moet vertonen. Vandaar de ham(salami?)vraag: hoe kan ik mijn pepperoni cravings vervangen door iets wat beter voor me is? En bij voorkeur gezonder? Well, I've got the answer:

Dé oplossing! Als het ik het niet kan eten, waarom zou ik het dan niet dragen? Al moet ik eerlijk toegeven dat deze bikini stiekem toch wel iets te controversieel voor me is, origineel is het in ieder geval wel. Voorlopig hou ik het zelf toch maar bij mijn onschuldige bloemetjespatroon, maar mocht je interesse hebben: hij is van Pyknic, en het topje en het broekje kosten ieder 32 dollar. Mamma mia.