Back in the game

Hallo? Goedemorgen? Of goedenacht, voor al wie zich aan de andere kant van de wereld bevindt - vanuit mijn Australische perspectief gezien - en op het punt staat in slaap te vallen. Kennen jullie me nog?

Mochten jullie nu hevig je hoofd van links naar rechts schudden, kan ik het alleen maar beamen: ik ben inderdaad een poosje van de wereld geweest. Althans, zo leek het wel. Gelukkig is er niks aan de hand en kan ik bij dezen bevestigen: alles gaat goed met Fleur. Sterker nog, alles gaat héél goed. Misschien dat ik daarom wel zo lang niks van me heb laten horen. Ik keerde jullie de rug toe. Een beetje zoals dit.


Grapje. Laten we ook weer niet overdrijven. Maar mijn blog is inderdaad wel een poosje inactief geweest. Ondertussen is er ontzettend veel gebeurd. Ik heb een half jaartje in Sydney gewoond, daar aan University of Sydney gestudeerd, een overload aan prachtige mensen ontmoet en veel gereisd. Nee, het leven is niet verkeerd down under. Helaas komt het zo langzamerhand tot een einde: over welgeteld vijf dagen verlaat ik 'Straya' alweer. Het feit dat ik dit hoofdstuk binnenkort moet afsluiten, gaf me ook weer inspiratie. Nadat een van mijn meest trouwe volgers Justine me de vraag stelde "Ben je gestopt met bloggen?" gevolgd door een wel heel erg emotionele emoticon - ja, die bestaan - drong het pas echt tot me door. Ik moest en zou mijn blog weer oppakken!

JAZEKER.

IK.

BEN.

TERUG.


100%. Met dank aan Justine. En een beetje aan mezelf en het feit dat ik weer helemaal geïnspireerd en gemotiveerd ben. Er gaan echter wel een paar dingetjes veranderen op Girly & Geeky. Zo ga ik voorlopig vooral in het Nederlands schrijven. Plus, ik ga de focus van mijn blog lichtelijk shiften. Niet schrikken! Ik beloof jullie, het valt reuze mee. 

Ik herinner me nog heel goed wat Jennie van Jenniefromtheblog een jaartje geleden schreef over de 'stempel' van haar blog: "Fashion, lifestyle en een beetje beauty. Oh en ook nog sport, reizen, af en toe een recept en de laatste tijd steeds meer persoonlijke verhalen. Dat zeg ik wanneer iemand vraagt naar waar ik over blog. Vaak word ik fashionblogger genoemd, maar ik weet het niet... Dat vind ik mezelf niet echt meer. (...) Maar in welke categorie horen ik en mijn blog nu dan thuis? Ik wist het echt even niet meer." Hier herken ik me precies in. Ik heb in de afgelopen jaren toch wel gemerkt dat mijn interesse zoveel breder is dan louter fashion. 

Vandaar dat ik ook ik, Fleur, vanaf vandaag een shift maak: Girly & Geeky is vanaf nu een lifeblog! Een blog over mijn leven. En alles wat daarbij komt kijken. Zijn jullie er klaar voor?