Back on my bounty island

Dit keer is het niet zo heel erg lang geleden sinds ik voor het laatste op Curaçao was. Een zevental weekjes. Toch vind ik het nu fijner dan ooit, want... ik heb vakantie! Inderdaad: SCHOOL'S OUT FOR SUMMER, en dat betekent dat ik 0.00 verplichtingen heb in de komende drie maanden. Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik tal van wilde plannen voor deze zomer... Daarover later meer!

ENGLISH: This time it's actually not that long ago since I was on Curaçao for the last time. More or less seven weeks. Despite that, I'm enjoying it now more than ever, because... the summer holidays have started! Indeed: SCHOOL'S OUT FOR SUMMER, and that means that I have 0.00 obligations left in the upcoming three months. I made tons of wild plans for this summer, but I'll tell you guys more about that later... Stay tuned!

This is gonna be THE summer song for me! #Tomorrowland #cantwait


Deze kiekjes maakte ik tijdens mijn vorige vakantie op Curaçao bij mijn ouders en zusje in april. Het voelt ontzettend goed om hier weer te zijn! Dit keer blijf ik maar liefst drie weken, dus ga er met volle teugen van genieten. Omdat mijn academisch jaar inmiddels afgelopen is heb ik nu eindelijk ook weer veel tijd voor mijn blog, dus vergeet niet de komende weken regelmatig een kijkje te nemen. Zit boordevol inspiratie!

ENGLISH: I made these sunny pics during my last holiday on Curaçao, when I visited my parents and little sister in April. It feels so good to be back again! This time I'm staying for no less than three weeks, so I'm going to enjoy it as much as I possibly can. Because my academic year is finished now, I finally have time again for my blog, so don't forget to check it out on a regular basis. Tons of new posts coming up!