Sneak peak: to be continued...

Het was een poosje stil op Girly & Geeky, en daar heb ik - uiteraard - een goede verklaring voor: mijn allerlaatste examens van dit jaar komen eraan! Morgen moet ik nog één dagje knallen, zodat ik helemaal ready ben voor het examen van maandag. Twee dagen later heb ik er nog eentje, en dan is het... VAKANTIE! Ik heb tal van plannen voor de zomer, waarover ik jullie gauw wat meer moet vertellen. Om jullie toch nog quasi te entertainen heb ik vandaag een sneak peak voor jullie in petto, van de shoot die ik deed toen het kermis was op het Vrijthof in Maastricht. TO BE CONTINUED!

ENGLISH: It has been quiet for some time on Girly & Geeky, and I - of course - have a good reason for this: my very last exams of the year are coming up! Tomorrow I need to study super hard again, in order to make sure that I'm ready to rock the exam on Monday. Two days later I have another one, and then it's time for... SUMMER HOLIDAYS! I have tons of plans for the summer, about which I need to tell you guys more soon. To still keep you guys quasi-entertained, I have a sneak peak for today from the shoot that I did when the carrousel was on the Vrijthof in Maastricht. TO BE CONTINUED!