Summer breeze

Ik kwam er vandaag achter dat ik nog een outfit op Curaçao had gefotografeerd, maar dat ik deze nog niet online had geplaatst. Nou ja, "outfit", veel kleding kwam er niet aan te pas, want het gaat hier om een strandoutfit. Dit droeg ik tijdens een van mijn laatste daagjes chillen op Curaçao, bij Kokomo Beach...

ENGLISH: Today I discovered I actually still took pictures from a different outfit on Curaçao, but that I didn't post them online yet. Well... "outfit"... there was not that much clothing involved, since today's post is about a beach outfit. This is what I wore on one of my last days on Curaçao, chilling at Kokomo Beach...What I'm wearing (not that much haha):

Shorts - Zara
Top - Hollister
Backpack - Claires

Toen ik vanmorgen wakker werd en de zonnestralen door mijn raam zag komen, wist ik gewoon dat dit de perfecte dag zou zijn voor deze post: WAT EEN DAG! Ik ga mijn dag in ieder geval zo zonnig mogelijk invullen. Dadelijk eventjes naar de gym, daarna tennissen, vanavond sushi en hopelijk tussendoor nog even chillen in het park... Can't wait!

ENGLISH: When I woke up this morning and saw the sun coming through my window, I just knew that this would be the perfect day for this post: WHAT A DAY! I'm gonna fill in my day as sunny as possible: will hit the gym later, play some tennis, have sushi tonight and hopefully still find some time in between to chill in the park... Can't wait!