Flower prints & boho look

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.
De vliegtickets liggen klaar en de campings zijn geboekt en dus is het tijd om zomerkleren aan te schaffen! We zitten nog in het voorjaar dus is er nog genoeg tijd om het perfecte zomerjurkje te scoren. Hier volgen een paar leuke items die echt mee moeten op vakantie. 

Picture taken by me!

Bikinitrends 
Wat is een must om mee te nemen op reis? Je bikini! En dan natuurlijk in de nieuwste trend. Printbikini’s zagen we vorig jaar al maar zijn ook nu weer helemaal in. Ga voor stijlvol zwart-wit gestreept of kies een geometrisch patroon. Of wat dacht je van een bloemetjesprint? Die stijl is niet meer uit de winkels weg te krijgen. Wil je liever één kleur maar toch iets bijzonders? De effen kleurtjes met ruches, kwastjes en franjes zien we veel deze zomer. Met al die soorten en maten vind je vast wel iets voor jou. Nu alleen nog niet vergeten mee te nemen. 

Jaren zeventig boho-stijl 
Ook leuk op vakanties is de bohemianlook. Dat houdt in: bloemenkransen, spijkerjasjes, zomerse hoedjes en wijde kleurrijke shirts. Voor de iets koelere dagen hebben we maxi-rokken of wijde broeken met prints. Is het echt heet? Knip een high-waist short af en laat de franjes zitten. Draag er een wijd gekleurd shirt bij en je bent helemaal boho. Vergeet hierbij vooral je accessoires niet. Een Ray Ban zonnebril is echt onmisbaar, maar een grove bruine leren tas en bijpassend smartphonehoesje kunnen ook niet ontbreken. Koop een Sony Xperia E1 Dual met bloemenprint of bruin leer. Jouw outfit is compleet! 

Checklist strandvakantie 
Wat heb je nodig voor een strandvakantie? Bikini met bloemenprint: check. Badhanddoek: check. Ray-Ban: check. Oordopjes: check. Vooral dat laatste is onmisbaar bij een dagje zonnebaden. Een dutje in de zon is heerlijk, maar daarbij wil je je wel kunnen afsluiten van de buitenwereld. Met een zacht muziekje op komt dat helemaal goed. Ook heel handig voor de strandvakantie: een Huawei Ascend P6s hoesje met standaard Dan is je toestel perfect beschermd en kun je zelf lekker filmpjes kijken. 

De kledingvoorraad is aangevuld, bikini’s zijn besteld en de tablet zit in een mooi hoesje. Kom maar op met die vakantie!