Daisy days

Ondertussen lijkt het alweer een poosje geleden sinds ik voor het laatst een post online heb geplaatst. Ik ben inmiddels weer terug in Nederland. Van zodra mijn vliegtuig de bodem van ons koude kikkerlandje raakte stond me een strakke planning te wachten. Naar m'n gevoel heb ik een week lang van het een naar het andere gerend, en heb nu ein-de-lijk een gaatje gevonden om weer iets te posten. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe hairdo in petto, die ik uitprobeerde bij mijn zusje Kim...

ENGLISH: It feels like it's ages ago since I posted for the last time. Meanwhile I'm back in the Netherlands again. As soon as my plane touched Dutch soil, a tight schedule was waiting for me. I have the feeling I've been running from one appointment to the next, all week long, but now I finally found some time to post something again. Today I have a new hairdo for you guys, that I tried on my little sister Kim...


Het is een ontzettend eenvoudig kapsel, maar toch ziet het er heel erg leuk uit. Dit komt natuurlijk voornamelijk door de madeliefjes! Ik vond deze madeliefjes-elastiek bij Primark voor niet meer dan 2 euro, en kon 'm dan ook niet laten liggen. Vond het een superleuk cadeautje voor mijn zusje. In de knot zit overigens zo'n haardonut verstopt. Zo ziet het er toch een tikkie ballerina uit. Wat vinden jullie ervan?

ENGLISH: It such an easy hairdo, but that doesn't make it any less cuteer. The cuteness is of course all in the daisies! I found this daisy rubber band at Primark for only 2 euros, so I couldn't resist buying it - of course. I thought it would be the perfect gift for my sister. We used a hair donut in the knot, so now it looks a bit more "ballerina". What do you guys think of it?