A touch of pink

Zoals de meesten onder jullie waarschijnlijk al wel weten werk ik bij Hollister. Op het werk draag ik uiteraard altijd kleding die we ook in de winkel verkopen. Er is één nadeel aan werken in een kledingwinkel: je ziet precies wat er altijd binnenkomt. Het is dan ook heel moeilijk om aan het eind van je werkdag met lege handen naar huis te gaan. Het gebeurt vaak genoeg dat ik na mijn shift toch nog even snel "dat ene shirtje" ga afrekenen. Zo gebeurde het ook met de kimono die we een poosje geleden in de winkel hadden hangen. Ik kon het gewoon niet laten! 

ENGLISH: Most of you probably already know that I work at Hollister. At work I of course always wear clothes that we sell in the store. But there's one big disadvantage of working a clothing store: you always see the new items coming in. This makes it extremely hard to go home with empty hands at the end of your workday. It happened often enough that I decided to buy "just this one shirt" after spending a day at work. This is exactly what happened as well when my eye fell on this kimono that we recently had in the store. I just couldn't help it!What I'm wearing: 

Kimono - Hollister
Lace top - Hollister 
Bag - Accessorize
Pants - Zara
Heels - unknown
Watch - Michael Kors

De kimono was overigens niet m'n enige nieuwe item, ook de roze tas is spiksplinternieuw, van Accessorize! Ik moet eerlijk bekennen dat ik 'm nog niet zo vaak gedragen heb, aangezien het weer de laatste dagen wat minder was en ik 'm daarom net wat te zomers vond. Normaal heb ik altijd een bruin of zwart lederen tas bij me. Een fel kleurtje als roze is dus iets nieuws voor mij, maar het leek me wel gaaf om toch een wat opvallendere tas te hebben. Maakt elke saaie outfit toch meteen een stuk fleuriger. Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?

ENGLISH: Not only the kimono was brand new when I took these pictures, so was the pink bag! It's from Accessorize. I have to admit that I didn't wear it a lot of times yet, since the weather was not that good the last couple of days, and then I thought this bag would be a little bit too overwhelming in this grey weather. Usually I always have a brown or black leather bag with me. A bright colour such as pink is something completely new for me, but still I thought it would be cool to have some "eyecatcher" bag. Instantly makes every boring outfit a lot more interesting. How do you guys like my new items?