Sepehr Maghsoudi: "My Dark Passenger" part #2

Een paar dagen geleden, voordat ik naar Londen ging, showde ik jullie al het eerste deel van de kiekjes die ik gemaakt heb tijdens de show van Sepehr Maghsoudi in het art'otel in Amsterdam. Vanuit mijn premium plekje op de voorste rij heb ik met volle teugen genoten van de show. Deze was erg apart, een tikkie duister, maar wel ontzettend vernieuwend. Sepehr zette hiermee echt een statement!

ENGLISH: A couple of days ago, before I went to London, I already showed you guys the first part of the snaps I took at the show of Sepehr Maghsoudi in the art'otel in Amsterdam. I had the privilege to enjoy the show from a premium spot at the front row. The show was very special, a little bit dark, but kind of innovatory. Sepehr really made a statement!


All pictures by me, except the first one by Sander from Eye on Eye

En dit is nog lang niet de laatste show die ik deze maand ga zien! Morgenvroeg neem ik namelijk de trein naar Amsterdam voor een bezoekje aan de Amsterdam Fashion Week. Ik ben voor maar liefst vier (!) shows uitgenodigd op één dag, dus ben vrijwel de hele dag onder de panne. En in de pauzes weet vriendinnetje Mauranne van AMFI me vast wel te vermaken. See you tomorrow?

ENGLISH: And this is by far not the last show I'm gonna see this month! Tomorrow morning I'm taking the train to Amsterdam to visit the Amsterdam Fashion Week. I'm invited for no less than four (!) shows on one day, so I'm pretty much occupied for the entire day. And I'm pretty sure my friend Mauranne from AMFI can entertain me during the breaks. See you tomorrow?

4 opmerkingen:

Pauline zei

Hoe cool om naar The Fashion week te mogen :0 veel plezier (:

Birte zei

Veel plezier op de Fashion Week. Lucky bastard ;-).

♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ zei

Ziet er gaaf uit....Ik ben erg benieuwd naar de rest...Leuk om je gisteren ontmoet te hebben...

New blogpost: Fashion Week

♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ zei

Heey meid.. ik volg je nu via GFC...lijkt mij gezellig als je mij terug volgt

Groetjes

Een reactie posten