London calling... but where to go?

De afgelopen dagen was het ietsje stiller, aangezien ik vandaag een tentamen had. Als ik deze gehaald heb betekent dat dat dit mijn laatste wiskunde en statistiek vak ooit was... FINGERS CROSSED! Toen ik thuiskwam stond me meteen een aangename verrassing te wachten: mijn vader! Ik begrijp dat niet iedereen staat te springen bij het zien van "papalief", maar bij mij ligt de situatie iets anders aangezien mijn ouders duizenden kilometers verderop in Curaçao wonen. En guess what?! He's taking me to London... MORGENVROEG!

ENGLISH: It might have been a bit more quiet the last couple of days. That's because I had an exam today. If I pass this one, that means this is my very last mathematics and statistics exam ever... FINGERS CROSSED! When I got home from the exam, another pleasant surprise was waiting for me: my dad! I understand that not everybody is that thrilled when they see their dad, but for me the situation is a bit more complicated since my parents live 10 000 miles away in Curaçao. And guess what?! He's taking me to London... TOMORROW MORNING!

Pictures I took during last years 24 hour London trip

Als dat geen quality time is! Ik weet niet of jullie het je nog herinneren, maar een klein jaartje geleden ging ik voor het eerst naar Londen. Destijds waren mijn vriendinnen en ik er slechts voor 24 uur, een echte #yolo-trip! Dat was echt ontzettend vet, maar omdat het niet zo heel lang duurde heb ik heel wat delen van Londen nog helemaal niet gezien. 

Vandaar mijn oproep aan jullie: wat mag ik zeker niet missen de komende twee dagen? Kan gaan van niet-te-missen bezienswaardigheden en winkels waar je mond spontaan van openvalt tot lekkere restaurantjes en trendy wijken om in rond te wandelen. Gimme some input!

ENGLISH: If that isn't quality time! I don't know if you guys still remember, but one year ago I visited London for the first time. Back then my girlfriends and me were only in the city for 24 hours, a true #yolo-experience! That was so cool, but because we were there for such a short time I missed quite some parts of London.

That's why I call on the experience of you guys: what can I most definitely not miss in the next two days? The advice can go from breathtaking sightseeing spots and amazing stores to nice restaurants and fashionable districts. Gimme some input!