Featured as UPCOMING DUTCHIE in Fashionista Magazine

Afgelopen weekend viel er wel een heel leuke envelop bij mij op de mat: het Blogazine van Fashionista Magazine. "Leuk" zul je denken, maar voor mij was het extra speciaal. Ik werd namelijk in het magazine gefeatured als één van de 15 upcoming Dutchies! Ik kan geen mooier compliment bedenken... WAUW!

ENGLISH: Last weekend I found a super nice surprise on my doormat: the Blogazine from Fashionista Magazine. You might be wondering: "Nice, but what's so cool about that?" Well, for me it was extra special, because I was featured as one of the 15 upcoming Dutchies! Can't think of a better compliment... WOW!


Wat extra leuk was is dat ik samen met bloggervriendinnetje Britt van Britta Maxime op dezelfde pagina sta in deze listing van de 15 upcoming Dutchies. Sterker nog, we worden náást elkaar gefeatured. Zo vet! Ik voel me in ieder geval ontzettend vereerd om in het magazine te staan. Dit had ik vijf jaar geleden toen ik mijn blog begon nooit durven te dromen. I FEEL SO BLESSED! (Cliché, maar waar!)

ENGLISH: What's extra special is the fact that I'm on the same page in this listing of the 15 upcoming Dutchies with blogger friend Britt from Britta Maxime. In fact, we are featured right next to each other. So cool! I feel super honored to be in the magazine. I would have never dared to dream this when I started my blog five years ago. I FEEL SO BLESSED! (Cliche, but true!)