Preppy flowers

De winter vliegt voorbij. Nog maar drie maanden en de lente staat alweer voor de deur. In de lente geniet je natuurlijk van het heerlijke weer, de bloemetjes en bijtjes en mag jij je weer eens lekker opdoffen. 


Oscar de la Renta - spring-summer 2014

Flowers are back 

Of je nu gaat winkelen bij de Abercrombie & Fitch, Win2Day bezoekt of dat je gaat voor een middagje in het Vondelpark, in de lente kom jij vrolijk voor de dag. Dit jaar zie je bloemenprints in allerlei vormen en maten. Naast de lieve bloemetjes - zoals je deze misschien kent van retro jurken - zien we ook veel moderne bloemenprints. Denk aan de combinatie van frisse kleuren of kleurverloop in kledingstukken. Verder mag je rijke stoffen verwachten, mét chique bloempatronen. 

Happy Preppy 

Bij de preppy look kies je voor eenvoudige en klassieke items die een statement maken. Daarbij besteed je ook aandacht aan je make-up en haren, die vooral niet te opvallend moeten zijn. Een item wat hier goed bij past is bijvoorbeeld de trenchcoat, een jas die elke vrouw eigenlijk in haar kast zou moeten hebben. Basics die bij deze look horen zijn een witte rok, een top die niet teveel huid laat zien, een jurk die ver over de knieën valt met een A-lijn en natuurlijk flatjes. Merken die goed passen bij deze stijl zijn Ralph Lauren, Burberry, Lacoste en Tommy Hilfiger.

In samenwerking met Win2Day