Ice ice baby

Ijsjes. Ik ben er dol op! Wanneer ik op vakantie ben in een warm land móét ik er gewoon elke dag een - of meer - hebben. Daar ga ik graag voor naar de gym (om te compenseren). Toen ik onlangs stuitte op onderstaande schattige sieraden was ik dan ook werkelijk niet meer te houden. Dit is gewoon té cute!

ENGLISH: Ice cream. I just love it! When I'm on a holiday in a sunny country, I just HAVE to have one - or more - every day. I don't mind visiting the gym for that (to compensate). So when I bumped into this ice cream jewelry last week I just couldn't control myself any longer. This is just too cute!

* play the song to get in the right mood * 

Ze zijn van Les Néréides, een übercute Frans merk. Sommige stukken hebben een nogal hoog Claires-gehalte, maar andere zijn dan weer hartstikke leuk. Mijn favoriet is het armbandje met al die verschillende soorten ijsjes: love it! Welke vinden jullie het leukst?

ENGLISH: They are from Les Néréides, a super cute French brand. Some items have a quite high Claires-level, but others look really okay. My favorite is the bracelet with the different kinds of ice cream: love it! Which one do you like the most?

1 opmerking:

Pauline zei

Wat zien ze er schattig uit. Ik verlies ook het armbandje (:

Een reactie posten