New in: Sperry Top-Sider

Zoals jullie weten heb ik begin oktober Zalando’s Blogger Awards 2013 gewonnen en mag ik daarom een jaar lang gratis shoppen bij Zalando: het beste cadeau ever! Sindsdien ben ik stiekem een beetje verslaafd geworden aan online shoppen. En dan heb ik het niet alleen over kleding en schoenen, maar ook “saaie” dingen als een fietsslot, boeken, you name it! Het is gewoon een stuk praktischer, en bovendien blijft het altijd leuk om een pakketje te ontvangen. Dit kreeg ik vorige week bijvoorbeeld aan…

ENGLISH: As you all know I won Zalando's Blogger Awards 2013 in the beginning of October, which allows me to shop one year for free at Zalando: the best gift ever! Ever since I secretly got a little bit addicted to online shopping. And then I'm not only talking about clothes and shoes, but also "boring" items like bike locks, books, you name it! It's just so much more practical, and on top of that, it's always fun to receive a package. This is what I received last week...


Inderdaad, een paar suède Sperry’s! Ik had al een paar schoenen van Sperry Top-Sider, maar die had ik vaak aan tijdens het uitgaan dus die zagen er niet meer zo netjes uit. Toen ik dit paar zag kon ik het gewoon niet laten ze meteen in mijn winkelmandje te gooien... oeps! 

Wat ik overigens wel altijd doe voordat ik overga naar de betaling is checken of ik ergens nog een fijne kortingscode kan vinden. Meestal typ ik dit dan gewoon in op Google, maar onlangs stuitte ik op deze verzamelwebsite waar je de kortingscodes van bijna alle webshops die je maar kunt bedenken op een rijtje hebt. Ook Zalando! Altijd mooi meegenomen, dus vergeet deze stap niet in je online shop routine. Heb je meteen een mooi excuus om nóg een bestelling te plaatsen!

ENGLISH: Indeed, a pair of suede Sperry's! I already had a pair of shoes from Sperry Top-Sider, but I've worn them too many times while going out, so they didn't look that nice anymore. When I saw this pair I just couldn't resist adding them to my shopping basket right away... oops!

What I always do before I proceed to the payment is checking if I can find a nice discount code somewhere. Usually I just search for it on Google, but recently I bumped into this collection website where you can find the discount codes of almost every webshop you can think of, all together. Even Zalando! Always welcome, so don't forget this step in your online shop routine. Gives you immediately an excuse to place another order!