In the press: part #1

Zoals jullie weten kom ik oorspronkelijk uit Curaçao. Mijn ouders en zusje wonen momenteel ook op het eiland, terwijl ik in Nederland studeer. Van zodra ik de kans heb neem ik die echter altijd en vlieg ik weer terug naar mijn geboorte-eiland! Ik ben nog steeds erg trots op mijn afkomst, vandaar dat ik het ook een enorme eer vond toen ik zag dat er een artikel over mij verscheen in het Antilliaans Dagblad, een gerenommeerde krant van de Antillen...

ENGLISH: As you know I'm originally from Curaçao in the Dutch Caribbean. My parents and sister live on the island at the moment, while I study in the Netherlands. Whenever I have the chance, I always take it and fly back to my favourite island in the world. I'm still very proud of my roots, so it was a huge honour for me to see that they wrote about me in "het Antilliaans Dagblad", a reputed newspaper from the Antilles...


a close-up of the text to make the reading a bit easier:


En het houdt maar niet op! Een paar dagen eerder ben ik namelijk ook in een andere krant verschenen met een ENORM paginagroot interview. Ben er ontzettend trots op, maar hou jullie nog even in spanning voordat ik het artikel onthul, so stay tuned!

ENGLISH: And it's not over yet! A couple of days earlier, I was also in another newspaper with a HUGE one page interview. I'm super excited about it, but I will keep you in suspense before I reveal the full article, so stay tuned!