In the press: part #2

Zoals ik eerder al aangaf ben ik afgelopen week maar liefst twee keer in de pers verschenen! Woensdag liet ik jullie het artikel in het Antilliaans Dagblad al zien, maar vandaag is het tijd voor the real deal: een ENORM paginagroot artikel in de Amigoe, nog zo'n gerenommeerde Antilliaanse krant. Zo gaaf om te zien dat dit allemaal echt aan het gebeuren is... Gewoonweg wauw!

ENGLISH: Like I told you earlier already, I appeared in the press twice last week! Wednesday I already showed you the article in "het Antilliaans Dagblad", but today it's time for the real deal: a HUGE one page article in the Amigoe, another well-known respected newspaper from the Antilles. So cool to see that all of this is actually happening... Just wow!


Toen ik geïnterviewd werd had ik stiekem natuurlijk wel gehoopt dat het niet een ieniemini artikeltje zou zijn, maar een hele pagina? Dat had ik nooit durven dromen! Ben echt heel erg blij met deze kans en hoop dat ik er op deze manier weer een aantal Curaçaose volgers bij heb. BACK TO MY ROOTS! #girlyengeekyneverstops

ENGLISH: When I got interviewed, I secretly already hoped it would'nt be a eenie meenie tiny article, but a full page? I would never have dreamed this! I'm so glad with this opportunity and hope that I have a lot of of new followers from Curaçao now. BACK TO MY ROOTS! #girlyengeekyneverstops