Official invite: Zalando's Blogger Awards

Ik weet nog heel goed dat ik een paar dagen tegen mijn huisgenootje Nadja, die net een enorm pakket binnengekregen had, zei dat ik ook zoveel zin had in een pakketje. Ik moest nodig nog eens iets op internet bestellen! Toen ik een paar uur later nietsvermoedend in mijn finance class zat kreeg ik plots van haar het volgende berichtje: "Wishes can come true!", gevolgd door een foto van een Zalando-pakket met mijn naam erop. OMG!

ENGLISH: I remember that a couple of days ago my roommate Nadja received a huge package from the mail man and I told her I also really felt like having a package. "I should really order something on the internet again!" A couple of hours later, when I was in my finance class, I suddenly received a message from her which said: "Wishes can come true!", followed by a picture of a Zalando package with my name on it. OMG!


Ik wist al wel eerder dat ze me de officiële uitnodiging ook op papier zouden toesturen, maar had niet verwacht dat er nog allerlei extraatjes bij zouden zitten: niets minder dan een mini-flesje Moët Chandon en een super vette zwarte clutch. I like!

Inmiddels kun je overigens niet meer stemmen. Het lot zal dus bepalen wie de winnaar wordt... ben in ieder geval alvast ontzettend benieuwd! Dinsdag vindt het evenement plaats, dus dan weet ik ein-de-lijk meer. Ben stiekem erg zenuwachtig, maar op een positieve, excited manier! I'll keep you posted! 

ENGLISH: I already knew on beforehand that they would send me an official invitation on paper, but I didn't expect they would add all the extras: a mini edition of Moët Chandon and a super cool black clutch. I like!

Unfortunately you can't vote anymore. Fate will determine who's gonna be the winner... I'm really curious! The event takes place on Tuesday in Amsterdam, so then I will finally know more. Secretly I'm pretty nervous, but in a positive, excited way! I'll keep you posted!