Fishbowl bag

Tumblr is een van mijn favoriete bezigheden wanneer ik eventjes vijf minuten niks te doen heb. Nadeel is echter wel dat het helaas niet bij vijf minuten blijft. Vaak blijf ik eindeloos scrollen en doorklikken en vliegt de tijd voorbij. Volg daarom mijn wijze raad op: begin nooit met Tumblr in de examenperiode! Eén van mijn favoriete Tumblrs is SHADOW, van de gelijknamige app. Tijdens het scrollen stuitte ik er op deze foto...

ENGLISH: Every time I have like five minutes free, I just love to go on Tumblr! The disadvantage of this is that most of the time, it's not five minutes. Often I keep on scrolling endlessly and time flies by. Therefore I recommend you to follow my advice: never start with Tumblr in your examens! One of my favorite Tumblrs is SHADOW, of the app with the same name. While scrolling I bumped into this picture...


Toen ik het voor de eerste keer zag moest ik echt even paar keer kijken. What's this?! Ik kon mijn ogen haast niet geloven. Maar ik kan je verzekeren: je ogen bedriegen je niet, het gaat hier echt om een tas in de vorm van een viskom. Of een viskom in de vorm van een tas. Het is maar net hoe je het wilt bekijken. 

Ik vind het echt een ontzettend origineel idee. De tassen zijn van designer Cassandra Verity Green. Zoals je al kunt zien is ze niet 100% mainstream, maar wel heel erg creatief. Hoewel veel mensen het een ontzettend gaaf idee vinden was er wel wat ophef van dierenliefhebbers die dit echt niet vonden kunnen. Als mensen dit serieus gaan dragen gaat dat misschien inderdaad wel wat te ver, maar voor een foto/kunstwerk als dit vind ik het wel kunnen. Wat vind jij ervan? Gaaf en origineel? Of vind je het echt niet kunnen?

ENGLISH: When I saw this for the first time, I really had to look again. What's this?! I could hardly believe my eyes. But I can assure you: your eyes are not lying, this is really a bag in the shape of a fishbowl. Or a fishbowl in the shape of a bag. Depends on how you look at it.

I think this is such an original idea! The bags are from designer Cassandra Verity Green. As you can already see, she's not 100% mainstream but very creative. Even though a lot of people think this is such a cool idea, there has been some fuss from animal lovers who thought this was unacceptable. When people really start wearing this as a bag, that might indeed go a bit too far, but for a picture/artwork I think it's really okay. What do you think of it? Cool and original? Or do you think this is unacceptable?