Your butt never looked this cute before

Zoals ik al eerder met jullie deelde ben ik tegenwoordig een fervent "Instagrammer". Ik vind het niet alleen leuk om zelf dingen te posten, maar ben ook verslaafd aan het bekijken van accounts van anderen. Zo kwam ik laatst bij @amandabisk terecht, waar één bepaalde foto meteen mijn aandacht trok: een bikini met panda-hoofd op de achterkant van het broekje. I bet your butt has never looked this cute before!

ENGLISH: I already told you this before, but lately I'm a true Instagram addict. I do not only like to post pics myself, I'm also addicted to checking out the accounts of others. Yesterday I ended up at @amandabisk, where one specific picture immediately caught my eye: a bikini bottom with a panda on the back. I bet your butt has never looked this cute before!

credits: upper one - We Are Handsome | lower ones - @amandabisk

Ik heb meteen meer research gedaan over het beruchte panda-broekje. Met resultaat! Wat blijkt? Het is van het Australische merk We Are Handsome. Ik heb de website eens verder onder de loep genomen en ze hebben nog veel meer soortgelijke bikini's, maar dan met een ander dier op je bips: een arend, een tijger, you name it! Toch blijft Mr. Panda nog steeds mijn favoriet. Ik had het broekje al bijna in mijn winkelwagentje liggen, tot iets me tegenhield... 265 euro?! Dat kan ik me helaas niet veroorloven. Althans, niet voor een bikini. Ik zal hard m'n best moeten doen om onze ontmoeting uit mijn hoofd te schrappen... Maar goed, het blijft een pareltje!

ENGLISH: I immediately did some research about this notorious panda bottom. With result! It's from the Australian brand We Are Handsome. I checked out the website and they have way more of this kind of swimwear, but then with other animals on your heinie: an eagle, a tiger, you name it! However, Mr. Panda is still my favorite. I almost put him in my shopping cart already, until something stopped me... 265 euro?! I can't afford that, unfortunately. At least not for swimwear. I'll have to try my best to forget our encounter... But still, it's super cute!