New in: Lola Cruz sandals

Laatst werd er een enorme opheffingsuitverkoop gehouden bij onze lokale schoenenzaak. Het hele gebeuren was gewoon te cliché om waar te zijn: ellenlange rijen vrouwen stonden buiten te popelen om de winkel binnen te mogen. Eenmaal binnen werd alles gretig uit de rekken gegrist - het mocht toch maar eens voorkomen dat iemand jóúw paar schoenen voor je neus weg zou pakken. In het begin ging ik voor de rustigere aanpak, maar al gauw merkte ik dat ik langzamerhand ook in zo'n gretig monster veranderde. Beetje gênant, maar gelukkig met resultaat: ik verliet de winkel met drie paar nieuwe schoenen! Zo ook onderstaande pareltjes van Lola Cruz...

ENGLISH: Some time ago, our local shoe shop announced a big closing down sale. The whole thing was just too cliche to be true: dozens of women were standing outside, waiting (or should I say: fighting?) for their turn to enter the store. Once inside, it reminded me of a scene from the movie "Confessions of a Shopaholic", in which Rebecca fights for an item in the sale. At first I tried to keep myself out of all this, but once inside I couldn't resist. A bit embarrasing, but luckily with result! I left the store with three pair of new shoes. Here's one of them: my Lola Cruz sandals...


Ik zag ze al staan bij maat 36, maar normaal gezien pas ik daar met mijn 37 niet in. Toen een andere vrouw ze uit het rek pakte kreeg ik plots een gevoel van: neeeeeeeee, those are mine! Toen diezelfde vrouw ze vervolgens een minuut later - die wel eeuwen leek te duren - weer terug in het rek zette greep ik mijn kans: ik griste ze uit het rek en paste ze aan. En guess what... ze zaten als gegoten

Ik vind ze echt superleuk. Ze zijn simpel en casual, maar tegelijkertijd ook elegant en sophisticated. Ik vind de strass steentjes echt heel erg leuk! Nog een catchy detail is de hak die spiegelt: love it! Ze waren oorspronkelijk 170 euro, maar ik heb gelukkig een stuk minder moeten afrekenen aan de kassa. LUCKYYY.

ENGLISH: These Lola Cruz sandals were staring at me from the size 36 rack, but I thought they wouldn't fit (since my usual size is 37). When another girl took them out of the shelves, I suddenly felt like: nooooo, those are mine! When that same girl put them back in the rack one minute later, I took my shot. And guess what... they fitted like a glove!

I really like them: they're simple and casual, yet elegant and sophisticated. I like the strass stones and the "mirror" thingy on the heel. They were originally 170 euros, but fortunately I got a nice discount at the cash register. LUCKYYY.