New layout! What do you think?

Tot voor kort stond Girly & Geeky altijd bekend als een knalroze, ├╝bergirly meidenblog met een daarbij passende lay-out. Dit was jarenlang zo, maar laatst begon het toch steeds meer te kriebelen om de look van Girly & Geeky compleet te veranderen. Een tikkie riskant, maar toch leek het me the right thing to do. Ik ben zelf namelijk ook een stuk volwassener geworden het afgelopen jaar en het is alleen maar goed als je je blog met je kunt laten meegroeien. Genoeg gekletst: aanschouw het resultaat!

ENGLISH: Until recently, Girly & Geeky was known as a bright pink, ├╝bergirly girls blog with a layout that suited that image perfectly. It has been like this for years now, but lately, I felt more and more like changing the entire look of Girly & Geeky. A bit risky, I know, but eventually I thought it would be the right thing to do. Actually I became a lot more adult this year, and it's only a good thing if a blog grows with the person who runs it. Enough talking: let's check out the result!
Nu klinkt dat hele "blog laten meegroeien met mezelf" wel mooi en wel, maar het meest belangrijk zijn voor mij toch nog steeds jullie, de lezers! Vandaar dat ik het ook heel belangrijk vind om te weten wat jullie van m'n nieuwe lay-out vinden. Je mag het gewoon eerlijk zeggen, sterker nog: daar help je me het meest mee. Daarom wil ik jullie oproepen om massaal van jullie te laten horen in de comments!

Wat vinden jullie ervan? Mooi? Strak? Professioneel? Of eerder saai? Veel te wit? Niet meer zo Girly & Geeky? Let me know!

ENGLISH: The whole "let-my-blog-grow-with-me" thingy might sound nice, but the most important thing are still you guys, my readers! Therefore, I find it really important - most important actually - to know what you guys think of my new layout. Don't be afraid to be honest, in fact: that would help me the most. Therefore, I wanna ask all of you to let me know how you feel about the whole thing in the comments. What do you think? Let me know! Follow my blog with Bloglovin