Hermès? Nee, Homiés South Central!

Ik kan het me nog vers voor de geest halen: de eerste keer dat ik in contact kwam met de befaamde Homiés sweater. Ik zag 'm voor het eerst voorbijkomen op Instagram bij model & full-time wacko Cara Delevigne. Later werd 'ie ook gespot bij Victoria's Secret model Candice Swanepoel, Jourdan Dunn en Rihanna. Ik ben alvast fan! Nog niet helemaal overtuigd? Na het zien van deze foto's ben je vast ook om!


Het originele design is van Brian Lichtenberg en draagt het opschrift Homiés South Central, maar later pikten ook Asos en Urban Outfitters de trend op en verkochten de Homiès New York sweater van het merk Reason. Vrijwel hetzelfde, maar je moet er net wat minder diep voor in de portemonnee tasten. 

Ik vind het echt geweldig hoe men met deze sweater een knipoog geeft aan high-end merk Hermès Paris. Het lettertype, de bijhorende opdruk, maar met name het woord "homies": het klopt gewoon helemaal! Wist je dat er trouwens niet alleen sweaters, maar ook mutsen, T-shirts en sjaals van Homiés verkrijgbaar zijn? Al vind ik de classic sweater stiekem toch nog steeds het leukst...

Hadden jullie de Homiés sweater ook al voorbij zien komen? Wat vinden jullie ervan?