Currently lovin': Twelve South BookBook

Een laptophoes in de vorm van een boek? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar guess what... het bestaat nog ook! Een paar jaar geleden zag ik 'm voor het eerst: de Bookbook van Twelve South. Ik weet nog dat ik 'm toen supergaaf vond. Eigenlijk vind ik dat nog steeds. Er is slecht één reden waarom ik 'm zelf nog niet in mijn (boeken?)kast heb staan: hij is helaas niet gemaakt voor mijn 17 inch Acer laptop (een enorm ding, mocht je 'm niet kennen). Ben jij wel een van die lucky bastards met een MacBook? Opgelet: van onderstaande afbeelding word je heel erg hebberig!

ENGLISH: A laptop case that looks like a book? It sounds to good to be true, but guess what... it actually exists! I saw it for the first time a couple of years ago: the Bookbook from Twelve South. I remember I thought it look super cool. Actually, I still think it does. There's only one reason why I don't have it in my bookshelf yet: it's not made for my 17 inch Acer laptop (a huge thing, in case you don't know it). Are you one of those lucky bastards with a MacBook? Watch out: the image underneath might make you feel greedy!


Twelve South heeft trouwens niet alleen BookBooks voor laptops, ook voor de iPad en iPhone. Toch vind ik de laptophoes nog steeds het coolst, omdat hij lekker groot is, net een oude encyclopedie! Ik zie het al helemaal voor me: een reusachtige boekenkast (mét een ladder) met daarin de BookBook, die door zijn "camouflage" totaal niet opvalt tussen alle andere boeken. Meesterlijk! Bij iPodhoes.nl is 'ie in alle maten verkrijgbaar, dus ook voor iPad en iPhone. Mmm... misschien moet ik toch maar eens beginnen met sparen voor mijn eerste Apple product. ;)

ENGLISH: Twelve South has not only BookBooks for laptops, also for the iPad and iPhone. However, I still think the laptop case is the coolest. Because it's so huge, it looks like an old encyclopedia! I can already imagine it: a huge bookshelf (WITH a ladder, of course) with the BookBook in it, which you don't really notice between all the other books because of its "camouflage". Love it! Maybe I should start saving for my first Apple product. ;)