7 trendy tips voor de zomer

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

Ben jij ook van plan het meeste uit deze zomer te halen? Dat lukt niet zonder de must haves en must do's van dit moment. Check snel of jij al tot in de puntjes voorbereid bent of nog belangrijke tips mist voor the perfect summer of 2013!


Tip 1. Chique zomerjurk 
Met wat geluk staan er deze zomer nog meer van zulke prachtige warme dagen voor de deur. Een luxe avond aan het strand mag je dan ook echt niet missen! Een feestje bij een hippe strandtent, een etentje onder het genot van een wijntje of een strandwandeling met je beste vriendin of mister lova lova zijn leuke dingen om tijdens de zomer te doen. Wat je ook gaat doen, een chique zomerjurk mag niet ontbreken!

Tip 2. Bezoek een festival 
Festivals worden elk jaar populairder. Welk festival ga jij deze zomer bezoeken? De agenda staat weer bomvol met feestjes voor iedereen, van kleinschalige tot massale festivals. We hopen natuurlijk wel dat het lekker weer wordt, want niemand wil in de regen staan tijdens een concert. Als je zeker wilt zijn van mooi weer, kun je het beste een wachten met het kopen van kaarten. Ook als het festival al uitverkocht is kun je vaak nog op Marktplaats of Facebook een kaartje kopen.

Tip 3. De juiste schoenen
Een chique zomerjurk is niet het enige wat niet aan je garderobe mag ontbreken. Vergeet je hoge pumps niet! Vooral felle kleurtjes en pumps met glitters doen het goed, echte klassiekers uit de eighties. Een enkelbandje is een leuk accessoire om met je pumps te combineren. Ga je naar het strand of een festival? Dan kun je beter comfortabele sneakers aantrekken.

Tip 4. Weekendje weg
Heb je je vakantie nog niet geboekt? Geen zorgen. Als je het te druk hebt, een uitgebreide vakantie niet kunt betalen of niet weet waar je heen wilt is er een alternatief. Een weekendje naar een grote stad is de absolute aanrader van 2013! Je kunt bijvoorbeeld een lang weekend of een midweek naar Barcelona. Je hebt gegarandeerd mooi weer en je kunt er goed uitgaan. Amper twee uur vliegen, en je bent er even lekker tussenuit.

Tip 5. Prints en strepen 
Wil je graag trendy zijn? Kies dan voor prints of strepen. Ook bloemenprints en ruitjes zijn 2013-proof. Bij verschillende grote merken zoals Prada, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton en Dior gingen strepen, blokken en gedurfde prints over de catwalk.

Tip 6. Telefoonhoesje 
Tijdens de zomervakantie ben je vaker in de buitenlucht te vinden en kom je vaker op plekken waar je smartphone kan beschadigen. Met een trendy telefoonhoesje fleur je je telefoon op én hou je hem vrij van schade. Op het strand komt er zand in je toestel en op een festival kan er drank overheen vallen. Heb je een Sony Xperia E of een Samsung Galaxy Express? Bescherm hem dan met een Sony Xperia E hoesje of een Samsung Galaxy Express hoesje. En zeker als je zo’n duur toestel hebt, zoals een LG Nexus 4, is het handig om hem te beschermen met een LG Nexus 4 hoesje. Kies een hoesje dat met je outfit matcht!

Tip 7. Grote opvallende sieraden 
Je outfit is pas compleet met sieraden. Hipanema armbanden zijn deze zomer dé must have. In het buitenland zijn ze al een grote hit, en in Nederland worden deze hippe geluksarmbandjes ook steeds populairder. (Daarover later meer!) Ook met maxi oorbellen en kettingen kun je voor de dag komen. Hoe groter, hoe beter. Kies voor pastelkleuren, dan hoef je je helemaal nergens meer druk om  te maken!