The Ibiza lifestyle

Gastartikel - Ibiza is het eiland van de zon, de zee, het strand en de liefde. Er wordt gezegd dat iedereen die naar dit eiland komt, meteen verliefd wordt op al het moois wat daar te vinden is. (Vandaar ook de film "Verliefd op Ibiza" die een tijdje terug in de bios te zien was. Aanradertje trouwens!) Ibiza is een van de mooiste locaties van Spanje en ligt ook lekker dichtbij. Een vakantie naar dit heerlijke eiland is dus bij wijze van spreken zo geregeld!


Party Island
Ibiza staat bekend al het party island van Europa. Hier kun je van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat feesten in de mooiste clubs en strandtenten. Amnesia, Eden en ES Paradis zijn slechts drie voorbeelden van de bekendste clubs van het eiland. Als jij je echt wilt mengen met de bewoners van Ibiza, ga dan naar de wat kleinere clubs zoals Guarana of Lola’s. 

Beach life 
De stranden van Ibiza zijn super schoon. Het ministerie van gezondheid voert dagelijks controles uit op de waterkwaliteit en zorgt ervoor dat de stranden schoon blijven. Hier kun je er altijd ontzettend mooie vakantie kiekjes maken met hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee op de achtergrond. 

Ibiza Fashion 
Bij die mooie stranden hoort natuurlijk een passende fashion. Ibiza fashion is kleurrijk en vrouwelijk. Denk aan wikkelrokken in felle kleuren, kleurrijke prints, maar ook natuurprints met planten en bloemen op jurken en rokjes. 

Ga op pad
Ibiza is natuurlijk meer dan alleen strand en feesten. Op Ibiza kun je makkelijk een auto huren om het eiland te gaan verkennen. Als meer naar het binnenland van het eiland gaat kom je er prachtige natuur tegen waar je heerlijk kunt picknicken en wandelen.

Ben jij al eens op Ibiza geweest?