Must have: finger bone ring

Sieraden lijken de laatste tijd steeds origineler, aparter en misschien zelfs een beetje vreemder te worden. Zo maakten we in het verleden al kennis met slavenarmbanden en kruisjes, twee niet zo vanzelfsprekende trends. Laatst stuitte ik echter op een sieraad, meer bepaald een ring, die nog nét een stapje verder gaat: de finger bone ring. Kijk maar!


Ik kwam 'm per toeval tegen toen ik op Weheartit.com aan het surfen was. Ik was meteen verkocht! Zelf ben ik absoluut geen ringendraagster, maar deze is toch écht wel een eyecatcher. Daar trek je meteen de aandacht mee! Eén ding is zeker: dit item mag niet ontbreken in het juwelenkistje van elke zichzelf respecterende fashionista. Al moet ik eerlijk toegeven dat het ook wel een best macaber tintje heeft... maar ach: stand out from the crowd!

Ik ben zelf nog niemand tegengekomen met zo'n ring, dus mocht je er eentje in de wacht kunnen slepen: dan ben je waarschijnlijk een van de lucky few. Ik heb al geprobeerd uit te vogelen waar je deze ring kunt kopen, maar ben er tot nu toe niet helemaal achter. Ik weet wel dat Topshop deze ring een tijdje in het assortiment heeft gehad, maar nu dus niet meer. Anyway, weet jij wél waar deze ring verkrijgbaar is? Laat dan snel een reactie achter in de comments!

Wat vinden jullie van de finger bone ring: cool of een beetje eng?