Word jij de nieuwe fotograaf van 55DSL?

Zit fotograferen in jouw bloed? Opgelet! 55DSL, dochtermerk van DIESEL, heeft onlangs namelijk een wel heel interessante wedstrijd gelanceerd. Deze is gebaseerd op de inspirerende kortfilm "Italy, Texas" van Aoife McArdle, die het merk speciaal heeft laten maken ter ondersteuning van de nieuwste 55DSL collectie.


Nu is het merk op zoek naar een behind-the-scenes fotograaf for 55DSL's wintercollectie 2013. Een unieke kans, die alleen maar weggelegd is voor de winnaar van de 55DSL AW13 Photo Competition. Daarnaast wordt het werk van de winnaar gepubliceerd in het volgende nummer van het 55DSL magazine.

Hoe kun je meedoen? Laat je inspireren door bovenstaande kortfilm, laat je creativiteit de loop en stuur jouw foto in via Twitter (@FIFTYFIVEDSL) of Instagram (@studio55dsl). Zorg er wel voor dat je niet vergeet hashtag #Studio55 te vermelden, zodat je foto teruggevonden kan worden. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie!

Zit fotografie niet zozeer in jouw bloed, maar vind je het wel interessant je te laten inspireren door het werk van anderen? Goed nieuws, want zowel op 55DSL.com, Facebook en Twitter vind je een overzicht van de beste inzendingen. Get inspired.

Gesponsorde post.