Little black dresses @ Boohoo

Vandaag nam ik voor het eerst in mijn leven een kijkje op Boohoo.com, een online shop die tegenwoordig vaak op de reclame komt. Oh what a shame... ik zou er namelijk al veel eerder een bestelling geplaatst moeten hebben, want de shop staat vol met leuke dingetjes tegen erg betaalbare prijzen. Ik heb dan ook meteen een bestelling geplaatst! (Waarover later meer!) Tijdens het browsen stuitte ik namelijk op een aantal prachtige LBD's - ook wel Little Black Dresses...


Zijn ze niet prachtig? Met name het eerste en laatste jurkje trokken mijn aandacht. Het eerste jurkje is bijvoorbeeld wel hooggesloten, maar toch ongelofelijk sexy door het transparante stofje boven het decolleté en de uitsnijdingen aan de taille. Verder heeft het jurkje een peplum, wat je natuurlijke zandloperfiguur een enorme boost kan geven. Het laatste jurkje is eerder simpel, maar dat neemt niet weg dat het mooi is. Doordat het zo simpel is oogt het juist heel classy, elegant en sophisticated!

Welke vinden jullie het mooist?