H&M Loves Music festival inspi

Dit jaar inspireert H&M een groot deel van haar collectie op de festivallook: the festival collection! De collectie is alleen deze maand verkrijgbaar een aantal winkels en online. Ter ere hiervan heeft H&M een Tumblr pagina gelanceerd met daarop tal van inspirerende festivalfoto's. Ik krijg hier zoveel zin van in de zomer... en festivals!    G E T     I N S P I R E D


Zelf ga ik waarschijnlijk naar ofwel Pinkpop, ofwel Rock Werchter. Weet het nog niet helemaal zeker, maar ik ga sowieso één van de twee festivals bezoeken. Het is gewoon niet te beschrijven: de muziek, de sfeer, de omgeving... can't wait!

En oh, ik ben momenteel helemaal gek van onderstaand nummer "We Raise Our Hearts" van Zweedse band Postiljonen, wat ik ook op de H&M Loves Music pagina vond. You'll love it!


Naar welke festivals ga jij dit jaar?