Classy: strappy sandals!

Jammer genoeg heb ik de laatste tijd niet zoveel galafeestjes (= dus geen excuus om nieuwe hakken te kopen). Toch blijft mijn oog steeds een bepaald type schoen vallen: hooggehakte strappy sandals. Het merk doet er niet toe, de kleur echter wel: gewoon zwart. Een beetje zoals dit...

Als je de schoen zo los ziet is er niet veel speciaals aan, maar wanneer je ze aandoet ziet het er meteen heel anders uit. O zo eenvoudig, maar o zo classy. Ik ben fan! Bovenstaand exemplaar heb ik gevonden op Asos, maar ik durf ze niet te bestellen omdat mijn schoenmaat qua hoge hakken nogal eens wil verschillen. En ik heb de laatste tijd al veel te veel van mijn impulsieve bestellingen die niet bleken te passen naar Engeland moeten retourneren. Beter zoek ik dus naar een alternatief in de stad! De vraag is echter waar precies... Ik hou alvast mijn ogen open, maar mochten jullie nog een mooi exemplaar tegenkomen: let me know!

Vinden jullie strappy sandals ook zo mooi?