School's (almost) out for summer!

Na een aantal bezorgde comments door lieve lezeressen vond ik het hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van het wel en wee van Girly & Geeky. Het is hier namelijk een poosje wat stiller geweest. Zoals jullie weten ben ik dit jaar begonnen met een universitaire studie, International Business in Maastricht om precies te zijn. Totaal anders dan de middelbare! Er komt niet alleen meer werk bij kijken op academisch vlak, ook op huishoudelijk vlak. (Bovendien valt er in het studentenleven ontzettend veel te beleven, maar dat even terzijde haha.) Ik moest soms prioriteiten stellen, daardoor schoot het bloggen er af en toe bij in. Maar nu de blijde boodschap:


Ik ben blij jullie te verkondigen dat ik mijn eerste jaar aan de universiteit zo goed als afgerond heb! Ik heb afgelopen week mijn laatste examens gehad, die ik met mooie cijfers gehaald heb. Al bij al heb ik het eerste jaar dus vlot doorstaan, zonder resits met als laagste cijfer een 7,5/10! Dit had ik toen ik in september begon nooit durven te dromen. Het is dus allemaal niet voor niets geweest, daar wou ik jullie even van op de hoogte brengen.

Het schooljaar is officieel natuurlijk nog niet helemaal afgelopen. De komende weken heb ik nog een kort blok waarbij we vooral aan vaardigheden werken. Er komt gelukkig geen examen meer bij kijken, dus stiekem is voor mij de vakantie al een beetje begonnen. SCHOOL'S (ALMOST) OUT FOR SUMMER!

Aan al wie zich nog niet in deze luxepositie bevindt en de komende weken nog wel tentamens heeft: nog heel even doorbikkelen! Geloof me: het zal het zo ontzettend waard zijn wanneer je het allemaal weer achter de rug hebt en weer lekker kunt relaxen! And remember: "never trade what you want most for what you want at the moment". Laat dat een les zijn... veel succes!