London: tips needed!

Momenteel zit ik nog op Curaçao, maar van zodra ik weer terug in het land ben heb ik vijf dagen later weer een leuke trip op de planning staan: ik ga namelijk naar Londen! Het wordt een echte #YOLO-trip, een groots avontuur. Samen met drie vriendinnen vertrekken we zaterdagochtend heel vroeg naar de Britse metropool. Dan staat er een hele dag vol sightseeing, shoppen, eten en drinken op de planning. 's Avonds kleden we ons om en maken we ons klaar om naar een vette club te gaan. En dan... PARTY ALL NIGHT! Letterlijk, want ons vliegtuig vertrekt de volgende ochtend pas weer terug en we hebben geen - nee echt: géén - hotel geboekt. Dat wordt dus even doorzetten op het vliegveld, maar als we een paar koffietjes of blikjes Red Bull achteroverslaan komt het vast wel goed. 


Zelf ben ik nog nooit eerder in Londen geweest. En nu ik eindelijk ga zal ik er minder dan 24 uur zijn. Uiteraard wil ik zoveel mogelijk en alleen het beste van het beste zien en doen. Vandaar dat ik jullie hulp nodig heb: TIPS NEEDED! 

Welke highlights mag ik zeker niet missen? Wat zijn leuke plaatsen om een drankje te doen? Gezellig te dineren? Onvergetelijk uit te gaan? Wat mag ik zeker niet missen?

Laat van je horen in de comments!