Stijlvolle laptoptassen van Zomoy

Sinds ik op de universiteit zit, loop ik vrijwel constant met mijn laptoptas te sleuren. Ik heb mijn dierbare know-it-all namelijk voor bijna alles nodig. Uiteraard ben ik niet de enige: zowat elke universitaire studente loopt dag in dag uit met haar laptoptas te zeulen. Vaak gaat het dan om zo’n saaie, zwarte klassieker. Je weet wel, zo eentje die iedereen heeft. Eigenlijk wel opvallend, aangezien de meerderheid van de vrouwen never nooit de deur zou verlaten met een onstijlvolle tas die niet bij haar outfit past. Waarom maken we dan wel een uitzondering voor laptoptassen?! Toevallig stuitte ik onlangs op een nieuw laptoptassen en –sleeves merk dat deze cirkel doorbreekt: Zomoy Amsterdam. Ein-de-lijk!

Met deze tassen zou ik me wel op de uni durven te vertonen! Mijn favoriet is model Isa Brown Cheetah, een elegante sleeve van rundleer voor je tablet. De binnenzijde is gevoerd met satijn. ZO ontzettend MOY. (Haha!) Zelf ben ik helaas nog niet in het bezit van een tablet, maar ik moet mezelf echt tegenhouden om ‘m alsnog te kopen. De tas ziet er gewoon uit als een luxe, stijlvolle clutch. Niemand die ooit zal vermoeden dat jij daar een iPad in verstopt hebt! Verder vind ik Lois 17 Black Croc, de zwarte laptoptas met krokodillentextuur ook to die for. Hebben hebben hebben! 

 Welke vinden jullie het mooist?