Wildfox lookbook: inspi

Wildfox is en blijft een van mijn favoriete merken. De kleding is draagbaar, retro en soms een tikkie gestoord, maar wel erg leuk! Het enige nadeel is dat de prijzen vaak wat aan de hoge kant liggen. Ik moet mezelf echt heel erg tegenhouden om niks online te bestellen. Dat ging me tot nu toe altijd goed af, totdat ik onderstaande lookbook foto's zag...


De kleding op de foto's is soms wat aan de... euhm... apartere kant, maar over het algemeen hou ik er wel van. Dan doel ik voornamelijk op de T-shirt met quotes, opschriften, kreten en woorden. Verder vind ik de skelettentrui ook erg vet, al zou ik hem zelf waarschijnlijk niet zo snel dragen.

Maar wat ik vooral mooi vind zijn de foto's zelf! Het sfeertje, de kleuren, de locatie: het totaalplaatje klopt gewoon! Ik krijg meteen zin in de zomer na het zien van deze foto's! (En de regen buiten...) 

Wat vinden jullie van Wildfox? En van de foto's?