Welcome to the Upper East Side

"Gossip Girl here, your one and only source to the scandalous lives of Manhattans elite." Bij het zien van de spring-summer 2013 collectie van Balenciaga moest ik meteen aan mijn favoriete serie Gossip Girl denken. Ik zie Blair Waldorf en co al in onderstaande nette jurkjes, kokette rokjes en hooggesloten blousejes door the Big Apple paraderen. Hier een selectie van mijn favorieten uit de collectie...


Het is niet iets wat ik snel zelf zou dragen. Meestal hou ik van iets meer "huid", maar toch vind ik dit ook heel erg mooi en classy. Ik vraag me ook af of de rokjes op foto's 1, 5 en 6 binnenkort ook in retail stores als H&M en Zara komen te hangen. Die zijn namelijk wel érg leuk: hoge taille, extreem kort met een lange flap aan de voorkant. Apart is het wel, maar daarom hoeft het nog niet lelijk te zijn. TREND ALERT!

Wat vinden jullie van deze collectie van Balenciaga? En van de "flaprokjes"?