Mijn NYE outfit

Zoals jullie weten heb ik mijn kerstvakantie dit jaar weer op mijn geboorte-eiland Curaçao doorgebracht. Ook tijdens de jaarwisseling was ik op het eiland. Uiteraard kon ik de overgang van 2012 naar 2013 niet zomaar aan me voorbij laten gaan. Eerst kwamen we met het gezin samen bij vrienden om te bbq'en, om klokslag 12 uur genoten we even van het mooie vuurwerk en om 1 uur verliet ik de rest van de bende om te vertrekken naar iets wat hét feest van die dag beloofde te worden: Amnesia! Ik heb jullie al eerder verteld dat dj Sunnery James, de man van Doutzen Kroes, daar kwam draaien. Dit is wat ik droeg op NYE...


Het gaat om een zwarte minidress in stretchstof, met boven de buste een transparant deel. De jurk is hooggesloten aan de nek. Vanuit de nek vertrekt een reep glanzende stof die vorm krijgt door een strakke zwarte tailleband. Op de heupen wordt hetzelfde shiny stofje gebruikt om een zogenaamde peplum te vormen. 

Ik ben echt heel erg blij met dit jurkje en weet zeker dat ik 'm in de toekomst nog vaak ga dragen! (Wanneer de gelegenheid zich er toe schikt of course.) Ik heb al een aantal keer de vraag gekregen waar ik dit jurkje dan wel niet heb gekocht. Je zou het misschien niet verwachten, maar ik heb het gewoon in een cheap ass kledingwinkeltje hier op Curaçao gekocht! Een ware vondst dus!

Wat droegen jullie op oudjaar? En wat vinden jullie van mijn jurkje?