Nieuw project: Classy but sassy

Een paar dagen geleden lichtte ik al een tipje van de sluier op. Ik vertelde jullie namelijk dat ik samen met een vriendin bezig was met een nieuw project... een facebookpagina. Gisteren zijn we officieel on air gegaan. Mét succes: na minder dan vijf uur hadden we de mijlpaal van 100 likes al bereikt. Niet slecht, maar nu zijn de likes een beetje stilgevallen. Vandaar dat ik jullie ook op de hoogte wil brengen van ons nieuwe project... maak kennis met Classy but sassy!


Hierboven zie je een selectie van afbeeldingen die bijvoorbeeld al op de pagina zijn verschenen. Luxe, allure, schoonheid, inspiratie: het zijn stuk voor stuk kernwoorden die Classy but sassy omschrijven. De hoofdgedachte is dan ook: STAY SASSY, BUT KEEP IT CLASSY. Een moodboard vol moois uit je stoutste dromen.

Mijn partner in crime bij dit project is vriendinnetje Iris Wonnink. Ze heeft ook een blog: The blonde scrapbook, waar ze altijd hele mooie, inspirerende afbeeldingen op plaatst. Vandaar dat ik er dan ook van overtuigd ben dat we samen een goed team vormen om Classy but sassy te runnen!

Ik zou zeggen: neem gerust eens een kijkje, like de pagina and spread the news

Wat vinden jullie van de pagina?