May all your wishes come true

Vandaag is het Kerstmis: merry X-mas everyone! Zelf zit ik niet helemaal in de kerstsfeer, aangezien ik hier in m'n korte broek buiten op het terras op m'n laptop zit. Geen witte kerst dus voor mij dit jaar. Bovendien heb ik mijn kerstdiners afgelopen weekend al gehad. Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Cadeautjes uitpakken? Lekker lang tafelen? Kerstfilms kijken op tv? Samenzijn met je familie en vrienden? 


Mocht je nog niet precies uitgevogeld hebben wat te doen vandaag, heb ik nog wel een aantal suggesties. Hier 10 tips voor een geslaagde kerst:

1. Eten, eten en nog eens eten. Weiger niks vandaag en prop je lekker helemaal vol met al die luxe verwennerijtjes.

2. Duik de keuken in en bak wat lekkers: een tulband, kerstkoekjes met glazuur, prachtig versierde cupcakes, you name it!

3. Maak of versier een gingerbread huisje! (ook wel cookie cottage genoemd) Inspiratie nodig? Klik!

4. Neem de tijd om je dierbaren nog eens expliciet te laten weten hoeveel je ze waardeert. Een kaartje komt waarschijnlijk niet meer op tijd aan (tenzij je 'm zelf in de bus gaat stoppen of course), maar een e-card, mailtje of sms'je is ook al een mooi gebaar.

5. Hou een Home Alone-marathon. Plezier gegarandeerd. Vind je het na twee films wat eenzijdig worden? Ga dan voor andere kerstklassiekers als The Holiday, Love Actually, Santa Clause, Arthur Christmas of The Polar Express: mogelijkheden genoeg!

6. EET HEEL VEEL CANDY CANES. De kerstboom moet leeg! ;)

7. Op Kerstmis doen heel wat mensen hun best om zich eens goed op te doffen. Niet alleen kleding is hierbij belangrijk, ook een nieuwe hairdo kan voor een ontzettend wow-effect zorgen. Inspiratie nodig? Surf maar eens op YouTube... en ja hoor: je bent weer voor een paar uurtjes zoet.

8. Slaap lekker lang uit op Tweede Kerstdag en duik de keuken in voor een ontbijt om u tegen te zeggen. Pannenkoekjes, spek, eieren (in alle soorten en maten), broodjes en héél veel zoetigheid: laat je maar eens lekker gaan!

9. Hang een maretakje op en hoop op een kus... under the misletoe!

10. And last but not least: GENIET ERVAN!

MAY ALL YOUR WISHES COME TRUE.


hugs & kisses,

Fleur