Happy holidays everyone!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een post online heb geplaatst. Oh what a shame. Ik had het de afgelopen twee weken erg druk met studeren voor mijn examens. Mijn eerste examens op de universiteit waren supergoed verlopen, maar deze periode had ik er iets minder vertrouwen in. Daarom was het de laatste weken hard werken geblazen... But guess what: het is uiteindelijk allemaal goed gekomen, ik heb alles gehaald! Ik ben echt zoooooo blij!


Dat betekent dat ik nu twee weken kerstvakantie heb! En aangezien ik mijn examens in het vorige blok ook gehaald heb wordt er nog een derde week aan vast geplakt, in plaats van resits. Morgenvroeg neem ik het vliegtuig naar Curaçao om daar een tweetal weken in het tropisch klimaat te vertoeven. Ik kijk er echt al ontzettend erg naar uit!

Eenmaal op Curaçao heb ik weer tijd om het bloggen weer goed op te pakken. Vanaf dinsdag kunnen jullie weer op regelmatige tijdstippen nieuwe artikels verwachten, so stay tuned!

Hebben jullie plannen voor tijdens de kerstvakantie?