De middenscheiding: hot or not?

Ik weet nog heel goed dat mijn vriendinnen en ik altijd heel lacherig deden over het fenomeen "de middenscheiding", ook wel "de middenmeet" genoemd in ons dialect. Ik heb er jarenlang mee rond gelopen, simpelweg omdat mijn haar van nature zo viel. Inmiddels is mijn haar geëvolueerd naar een subtiele zijscheiding. Eén ding is zeker: wanneer mijn vriendinnen en ik het hadden over de middenscheiding waren we het er unaniem over eens: de middenscheiding is not done. Maar waar kwam die haat voor de middenscheiding vandaan? Want eigenlijk is 'ie best wel leuk!


De middenscheiding is inmiddels het handelsmerk geworden van celebrities als Jessica Alba en Olivia Palermo. Het staat hen dan ook stunning! Ook bij de andere celebs die zich aan de middenscheiding waagden ziet het er vrijwel altijd geslaagd uit. Bij dezen verklaar ik de middenscheiding dus officieel weer terug van weggeweest! 

Er zijn verschillende manieren waarop je de middenscheiding kunt dragen: van lekker strak en recht tot rommelig en nonchalant. De eerste optie staat het best met übersteil haar dat gladjes langs het gezicht hangt. Een rommelige scheiding matcht op haar beurt dan juist weer heel leuk met messy hair.

Nu ben ik stiekem ook wel eens benieuwd wat jullie van de middenscheiding vinden: hot or not? En hoe verschilt je mening over de middenscheiding van nu van die van vroeger? Ik ben benieuwd!