Skull jewelry van Vivienne Westwood

Vivienne Westwood is een hele bekende kledingontwerpster die meerdere malen per jaar de catwalks in fashion capitals als New York, Parijs en Milaan onveilig maakt met haar opvallende collecties. Wat ik echter tot voorkort nog niet wist is dat Vivienne Westwood ook een heuse juwelenlijn heeft. Ik moet eerlijk toegeven dat niet álles bij mij in de smaak valt, maar twee items trokken toch wel mijn aandacht...

Het gaat om een ketting en een armbandje, beiden versierd met gekleurde doodskoppen: Skull Bead Small Necklace Pink en Skull Bead Bracelet Multi. Zo gaaf! Ik denk dat ik het het mooist zou vinden als de armband ook bestond in pasteltinten, maar die felle kleurtjes zijn op zich ook wel leuk. Jammer is alleen de prijs, want die is - zoals jullie waarschijnlijk al wel konden raden - nogal hoog: de ketting kost 165 euro en voor de armband betaal je zo'n 180 euro. Maar ze blijven leuk!

Wat vinden jullie van deze sieraden met skulls?