Maakt de snor een comeback? + blog van zusje!

De laatste tijd spot ik verrassend veel mannen met een beetje haar tussen de neus en bovenlip. Is de snor terug van weggeweest?! Het lijkt inderdaad zo te zijn dat tegenwoordig steeds meer mannen hiervoor kiezen. Op Elle.com verscheen onlangs een artikel met "15 hot celebrity mustaches". (Lezen? Klik!) Zelf ben ik niet helemaal overtuigd van deze trend, want over het algemeen vind ik dat de celebrities genoemd in het artikel er zonder snor nog veel beter uitzien, maar dat even terzijde. 


Over snorren gesproken... mijn jongere zusje - ze is 13 jaar oud om precies te zijn - is een poosje geleden ook haar eigen blog begonnen! Wat heeft dat dan precies te maken met "de snor"? Wel, haar blog heet Une Moustache: de Franse term voor "een snor". Ze heeft er al hard aan gewerkt, dus ik zou zeggen: neem allemaal eens een kijkje! Of laat een reactie achter, dat vindt ze vast erg leuk... klikkerdeklik!

Wat vinden jullie van een snor bij mannen?