My new job @ Hollister

Ik vertelde jullie een paar dagen geleden al dat ik een nieuw baantje heb. De vraag is natuurlijk: wélk baantje? Als je naar onderstaande foto's kijkt zul je waarschijnlijk al snel in de gaten hebben waar ik precies ga werken... bij Hollister, juist! Misschien wisten jullie het nog niet, maar Hollister opent deze week haar deuren in Nederland. En wel in Maastricht! Dit wordt het allereerste filiaal van Hollister in Nederland, dus ik verwacht dat het enorm druk gaat worden...


Half augustus trok ik naar Maastricht voor mijn sollicitatie en nog geen twee dagen later kreeg ik een bevestigend telefoontje met het goede nieuws: ik was aangenomen! Ik heb een aantal Duitse vrienden die al eerder bij Hollister of Abercrombie & Fitch gewerkt hebben en zij zeggen me stuk voor stuk dat het een geweldige plek is om te werken. Mijn managers hier in Maastricht benadrukken ook expliciet dat ze willen dat we oprecht plezier hebben in ons werk en veel vrienden maken. Kan niet beter dus!

Wat de opening betreft: zou je er graag bij willen zijn? - Er zullen een aantal heeeele knappe life guards aan de ingang staan, dus allemaal even opletten! ;) - Dan ben je aanstaande donderdag 20 september 2012 vanaf 10 uur 's morgens welkom bij de gloednieuwe Hollister winkel in de Entre Deux Mall in het centrum van Maastricht. CU there?

Edit: Ik werk op de dag van de opening van 16.00 tot 20.00 (het is donderdag koopavond in Maastricht), dus mocht je me toevallig tegenkomen: kom dan zeker even 'hoi' zeggen!

5 opmerkingen:

Lana zei

Hoe ben je an dit super leuke bijbaantje gekomen? Ben jengescout op straat of heb je een mail gestuurd?

Anoniem zei

Ik heb drie vraagjes over hollister. Werken er in de winkel ook Amerikaanse mensen of komen ze allemaal uit Nederland? Ik heb deze week sollicitatie gesprek, wat voor kleding kan ik het beste dragen en wat voor een vragen kan ik verwachten van de manager. Alvast bedankt

Anoniem zei

Ik zou graag daar werken , en ze hebben me dat eens gevraagd maar toen was ik nog te jong. Nu weet ik immers niet hoe ik daar kan werken ? weet jij misschien hoe ? alvast bedankt

Anoniem zei

Waar heb jij gesolliciteerd? Heb je het op internet gevonden of hoe? Hihi.

hollister girl zei

heey kan ik daar eigenlijk gwn werken want ik heb eens gehoord dat je 50 kilo moet wegen is dat waar? alvast bedankt

Een reactie posten