Live while we're young

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst naar liedjes van One Direction geluisterd heb. Vlak nadat ik de cd aangeschaft had heb ik deze letterlijk grijs gedraaid, maar ik moet toegeven: op een gegeven moment heb je het allemaal wel gehoord. Vandaar dat ik eignenlijk niet meer zo op de hoogte was van het wel en wee van de jongens, tot ik vandaag hoorde dat ze een nieuwe song én videoclip uitgebracht hebben. En ik moet zeggen: nu weet ik weer waarom ik One Direction destijds zo leuk vond!


Wat het liedje betreft: een leuk, opzwepend en aanstekelijk deuntje met een heel mooi mantra:

LET'S LIVE WHILE WE'RE YOUNG

De videoclip is zoals altijd weer erg vrolijk en geeft me een instant humeurboost! Hoewel ik dus de laatste tijd niet meer zoveel interesse had in One Direction ben ik nu stiekem toch wel een beetje benieuwd naar hun nieuwe album... 

Wat vinden jullie van de nieuwe 1D? En de clip?